Over ons

Waasland Ballooning is een professioneel  ballonbedrijf met een ruime ervaring op gebied van warme luchtballons en ballonvaarten.


 

Bij Waasland Ballooning komen veiligheid en eerlijkheid steeds op de eerste plaats. Elke ballonvaart opnieuw zetten wij ons met evenveel gedrevenheid in om van elke ballonvaart een succes te maken en de passagiers onvergetelijke herinneringen mee te geven. Elke ballonvaart moet namelijk een waar avontuur zijn en wij slagen er telkens weer in om een brede glimlach op de gezichten van de passagiers te toveren!


Ook wordt er bij Waasland Ballooning gedacht aan de volgers van de passagiers. Onze crew zorgt er telkens weer voor dat ook de volgers vanop de grond mee kunnen genieten van de pracht van een ballonvaart. Elke keer weer proberen wij zo dicht mogelijk bij de luchtballon te blijven zodanig dat de volgers eventuele foto of video opnames kunnen maken. Ons gehele team bestaat uit mensen die enorm gebeten zijn door de microbe van het ballonvaren, daardoor weten wij goed wat mensen verwachten van een ballonvaart en ook zo kunnen wij u het best mogelijke aanbieden voor zowel volgers als passagiers.


Bent u dus opzoek naar een ballonvaart bedrijf dat u waar voor uw geld en blijvende herinneringen voor zowel volgers als passagiers aanbiedt? Dan is Waasland Ballooning dé perfecte keuze!


De drijvende kracht achter Waasland Ballooning is zaakvoerder en piloot Kristof De Waele.